ŞIRNAK / GÜÇLÜKONAK - Güçlükonak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Güçlükonak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yeni Mahalle YİBO Caddesi No 15 GÜÇLÜKONAK / ŞIRNAK
Vizyon
Sürekli eğitim ve gelişim yoluyla elde edilen bilgi ve birikimi kullanarak, eğitimde yeni ufuklar arar, yeni metotlar geliştirir ve bu yolda Türk Milli Eğitiminin gelişimine; dolayısıyla Türk Milletinin Çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olmasını sağlamaya katkıda bulunur.
Misyon
‘Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip ederek, alanında uluslararası normlara ulaşmayı hedefleyen örnek okul olmak.’’ Bu amaçla öğrencilerini, Atatürk’ün ‘Geleceğin Umudu, Işıklı çiçekleri ‘ dediği ; dinamik , bilgiyi güç kaynağı edinmiş, doğaya ve insanlığın sorunlarına karşı duyarlı , geçmişini analiz ederek geleceğini aydınlatan, görev ve sorumluluklarının bilincinde gençler olarak yetiştirir. Öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetlerine, tüm paydaşları da ortak ederek, öğrenen bireyler, öğrenen aileler ve öğrenen bir toplum oluşumuna katkıda bulunur.
Başarılar
Okulumuz 2022-2023 Eğitim öğretim yılında Erasmus+ Projesi ile Prag´a öğrenci hareketliliği düzenlemiştir.
ilçe merkezinde
Etwinning, Erasmus+